EDUCATING
TEACHING
COACHING
PERSONAL DEVELOPMENT
LEARNING

Educația este cea mai puternică armă pe care voi o puteți folosi pentru a schimba lumea

Asociația GO-AHEAD este o organizație non-guvernamentală înființată în august 2017 a cărei Misiune este schimbarea la nivel educațional (șanse egale la educație, incluziune socială, creșterea calității actului educațional). Furnizor autorizat de formare, de informare și consiliere profesională, Asociația GO AHEAD susține DEZVOLTAREA PERSONALĂ și propune un CONCEPT INOVATOR pentru îmbunătățirea rezultatelor educaționale, profesionale și personale.

Despre noi

Promovăm activ educația de calitate pentru îmbunătățirea abilităților personale, a coeziunii și relatiilor dintre profesori și elevi cu impact pozitiv la nivelul participării și rezultatelor școlare ale elevilor.
Oferim workshopuri și programe de formare acreditate pentru profesori pe teme de bullying, dezvoltare personală, tehnici dedicate copiilor cu CES, consiliere vocațională, ateliere și ore de dirigenție pentru elevi care să le întărească stima de sine și motivația, să le dezvolte aptitudini personale și orientarea spre un scop specific. Punem la dispoziția cadrelor didactice și a elevilor un instrument de gestiune a planurilor de dezvoltare personală cu rol de motivare şi creştere a performanţelor şcolare.

Mai multe despre noi

Comunicate

În contextul afișării rezultatelor la examenul de Bacalaureat de către Ministerul Educației, Asociația GO-AHEAD trage din nou un semnal de alarmă cu privire
Asociația GO-AHEAD anunță finalizarea proiectului „Cetățenie activă într-o lume digitală”, cod SIPOCA/MySMIS: 1084/151411, proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Progr

Articole